Szállítási Információk

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

-PONTOS CÍMRE KIKÉZBESÍTÉS, AMIT A MEGRENDELÉSBEN MEGADOTT (ALAPESETBEN EZT JAVASOLJUK) - POSTAI CSOMAGKÉNT

A diszkrét csomagolású ajánlott küldeményt a rendelésben megadott címre postázzuk ki. Illetve rendelés leadása után kb 3 munkanap míg megérkezik a csomagja. Ha nincs a megadott címen senki, aki átvehetné, akkor a postás hagy egy értesítőt, amivel később át tudja venni a küldeményét a postahivatalban a személyi igazolványa bemutatásával.

 

FIZETÉSI MÓDOK

-POSTAI UTÁNVÉTEL – (VÁRHATÓ SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG: INGYENES 20 000 FT FELETT, ALATTA 1500 FT)

Magyar Postai utánvételnél a termékek árához a postaköltséget automatikusan hozzáadjuk a rendelése összegéhez plusz költségként. A csomagot átvételekor kell kifizetnie a postásnak, amikor átvette azt. Előre nem kérünk pénzt. Ha nincs senki a rendelésben megadott címen, akkor értesítőt hagy a postás a postaládában, amivel át tudja venni később a postahivatalban a küldeményét, ott kifizetve azt.

 

-ELŐREUTALÁS – (INGYENES SZÁLLÍTÁS 20 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN, ALATTA 1500 FT)

A termékek árát előreutalással kell kifizetnie bármely bankból végrehajtva, vagy internetről elutalva. Az előreutalás esetében a szállítási költséget átvállaljuk, tehát ingyenes Önnek a kiszállítás. Ha nem éri el az 20000Ft-ot a rendelése, akkor előreutalhat, de postaköltséget automatikusan hozzáadjuk a rendelése összegéhez plusz költségként. A bankszámlaszámot, és az Ön beazonosításához szükséges fontos információkat úgy kaphatja meg, ha ír nekünk egy levelet a KAPCSOLAT menüpontban, amire azonnal válaszolunk.

 

-BANKSZÁMLASZÁMUNKRA VALÓ KÉSZPÉNZBEFIZETÉS – (INGYENES SZÁLLÍTÁS 20 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN, ALATTA 1500 FT)

A termékek árát egy általunk megjelölt bank bankszámlaszámára kell befizetnie készpénzben, az országban bárhol. A banki készpénz befizetés esetében az szállítási költséget átvállaljuk, tehát ingyenes Önnek a kiszállítás. Ha nem éri el az 20000Ft-ot a rendelése, akkor előre utalhat, de a postaköltséget automatikusan hozzáadjuk a rendelése összegéhez plusz költségként. Csak annál a banknál tudja befizetni a pénzt, amely nevű banknál van a számlaszámunk is. Tehát Pl. OTP bankból az Unicredit bankba nem tud befizetni, csak az Unicredit bankból az Unicredit bankszámlára. A bankszámlaszámot, és az Ön beazonosításához szükséges fontos információkat úgy kaphatja meg, ha ír nekünk egy levelet a KAPCSOLAT menüpontban, amire azonnal válaszolunk.

FELHÍVÁS!

Az alábbi email cím szolgáltatóknál előfordulhat, hogy nem fog értesítést kapni: freemail.hucitromail.hut-online.huindamail.hu. Amennyiben lehetséges kérjük használjanak Gmail címet a rendelés leadásához!